VvAA organiseert ledenbijeenkomst over borging ‘stemfunctie’

Het bestuur van Vereniging VvAA organiseert dinsdag 19 november van 19.30 – 21.30 uur een ledenbijeenkomst over het borgen van de functie van VvAA als stem van zorgverleners in Nederland.

Tekst: VvAA

Snel in gesprek

Met de bijeenkomst reageert het bestuur op de bezorgdheid van een aantal betrokken leden. Zij hebben aangegeven zeer veel waarde te hechten aan de manier waarop VvAA de afgelopen jaren hun stem heeft laten horen op voor hen cruciale thema’s als medisch beroepsgeheim, vrije artsenkeuze, bezieling en het terugdringen van de regeldruk. Een aantal van deze leden heeft een oproep gedaan tot de organisatie van een extra ALV. Het bestuur van VvAA wil daar echter niet op wachten en organiseert binnen twee weken een ledenbijeenkomst op locatie bij VvAA in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst staat de borging van de stemfunctie voor de toekomst centraal. Namens VvAA is het voltallige bestuur van de Vereniging alsmede de hoofddirectie van VvAA Groep aanwezig. Willem Veerman, vice-voorzitter Bestuur Vereniging VvAA: “We nemen alle signalen van leden serieus. We vinden het belangrijk zo snel mogelijk met deze betrokken leden in gesprek te gaan. Als na deze bijeenkomst een extra ALV op z’n plaats blijkt, dan organiseren we die.”

Aanmelden Via vereniging@vvaa.nl kunnen VvAA-leden zich aanmelden voor de bijeenkomst. Tevens zijn zij welkom om vragen die leven vooraf door te geven via dit adres.

4 Reacties Reageer zelf

 1. Kaspar Mengelberg
  Geplaatst op 8 november 2019 om 00:17 | Permalink

  Laat de heer Edwin Brugman in zo hoog mogelijke functie, voor zover hij deze ambieert.
  Hij is voortreffelijk.

 2. B.Willems
  Geplaatst op 8 november 2019 om 20:59 | Permalink

  Zou het nu te verklaren zijn waarom bepaalde ‘ journalisten’ , die al jaren lang hun zakken vullen met verdrietigmakende blogjes , een reden van bestaan blijken te hebben?
  De D66 connectie blijkt inmiddels invloedrijker dan verwacht.
  Kennissen belangrijker dan kennis dus.
  Jammer, VVAA.

 3. M. van der Marel
  Geplaatst op 8 november 2019 om 22:48 | Permalink

  Een polderbijeenkomst dus.
  Leden wordt gevraagd om tijd,geld en energie te stoppen in damage control van de VVAA.
  Zonder een enkele toezegging dat er naar aanleiding van deze bijeenkomst ( in château Sint Gerlach toevallig ?? ) ook maar iets concreets gaat veranderen.
  Het zal vast druk worden.

 4. Lewi Vogelpoel
  Geplaatst op 10 november 2019 om 15:16 | Permalink

  ‪Zeker. Dat mensen zich zorgen maken over het mogelijk wegvallen van deze stem, mag de @VvAA als een groot compliment zien aan alle VvAA medewerkers, die daar openlijk en actief aan hebben bijgedragen incl. boegbeeld van deze stem @edwinrbrugman .
  Chapeau.‬
  Zorgen zijn logischerwijs ontstaan
  https://www.zorgictzorgen.nl/macchiavelliaans-machtsdenken-zorgverleners-ook-bij-vvaa-terug-in-het-hok/
  Een via Skipr al aangekondigde ALV veranderen in een meer vrijblijvende bijeenkomst helpt daar niet echt bij.
  Behoefte aan officieel ALV hierover blijft, daarom:
  https://petities.nl/petitions/verzoek-tot-uitschrijven-extra-algemene-ledenvergadering-vvaa/signatures?locale=nl‬