Winteravontuur op Snæfellsnes

Voor liefhebbers van ruige, winterse landschappen stelde Askja Reizen een 6-daags arrangement samen naar IJsland. Na een overnachting in een hotel in Reykjavik rijdt u met uw 4WD-huurauto naar Snæfellsnes. Hier vormt een vakantiehuisje (waar u drie nachten verblijft) uw uitvalsbasis voor een verkenning van dit schiereiland.

Ook een orka- excursie is inbegrepen. Op de weg terug voordat u in een hotel bij de luchthaven overnacht, is een rond-rit over het schiereiland Reykjanes met zijn vele wegen van zwart vulkanisch zand een must.

  • Prijs vanaf € 940,- p.p. bij 4, en vanaf € 1.240,- p.p. bij 2 personen
  • Inbegrepen uw vliegreis per Icelandair, 2 hotelovernachtingen met ontbijt, 3 nachten in een vakantiehuisje (logies), orka-excursie en 4WD-huurauto Bovendien ontvangt u als Arts en Auto-lezer het boek Verder struinen op IJsland
  • Niet inbegrepen o.a. € 37,50 reserveringskosten en vluchttoeslag wanneer de goedkoopste vliegtuigstoelen niet meer beschikbaar zijn
  • Meer (prijs)info en boekingen 026 352 93 90 of mail uw gegevens en voorkeur qua reisdatum naar info@askja.nl U ontvangt dan zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte (vergeet niet te refereren aan ‘Arts en Auto IJsland’)

Delen