Winters Noorwegen

Trysil is een skigebied in Zuidoost-Noorwegen. Beginnende en gevorderde skiërs vinden er 70 km aan pistes, langlaufers 100 km aan loipes.

Voor wie wil kennismaken met de sfeer van een wintervakantie in Noorwegen biedt Pharos reizen een arrangement waarbij u begint of eindigt met een nacht in Oslo en vijf nachten verblijft in het kleinschalige, landelijk gelegen Kjølen Hotell in het dorpje Østby, vlakbij de Zweedse grens. De verlichte hellingen van Noorwegens grootste skigebied vindt u op 20 minuten rijden, het Zweedse skigebied Stöten ligt praktisch om de hoek en langlaufers starten vanuit het hotel.

7 dagen vanaf € 616,- p.p. inclusief vliegreis, nacht in Oslo en kleinschalig hotel.

  • Prijs vanaf € 616,- p.p. (o.b.v. 2-psk).
  • Inbegrepen o.a uw retourvlucht Amsterdam – Oslo per KLM, 6 etmalen autohuur (cat. DB, VW Golf of vergelijkbaar) inclusief alle verzekeringen, één nacht in het viersterren Scandic Holmenkollen Park hotel in Oslo en vijf nachten logies/ontbijt in het driesterren Kjølen Hotell.
  • Niet inbegrepen o.a. eventuele vluchttoeslag wanneer de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn en € 25,- reserveringskosten.
  • Vertrek dagelijks van 1 december t/m eind april 2020.
  • Exclusief voor Arts en Auto-lezers eenmalige korting van € 75,- (per boeking, o.v.v. actiecode PH-AA75). U kunt ook kiezen voor een 8- of 9-daagse variant per boot.
  • Meer (prijs)info en boekingen, bel 023 554 28 70 met zoekcode 98373 of zie pharosreizen.nl

Delen