Eigen praktijk starten

Op zaterdag 28 september organiseert VvAA in samenwerking met het Paramedisch Platform Nederland (PPN) de ‘PPN-VvAA Startersdag’ in het hoofdgebouw van VvAA ’t Hart in Utrecht.

De startersdag richt zich zowel op mensen die bijna afstuderen en die in de eerste lijn willen werken, als op zorgprofessionals die al enkele jaren in loondienst werken als diëtist, ergotherapeut, huid- en oedeemtherapeut, logopedist, optometrist of oefentherapeut cesar/mensendieck en die overwegen om voor zichzelf te beginnen.

Deelnemers maken kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerste lijn, zoals administratie, contracten, wetgeving, financiën, juridische zaken, marketing, sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en wordt besproken hoe je die kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

De federatie PPN is in 2015 opgericht en bestaat ondertussen uit zes paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten), OVN (optometristen) en VvOCM (oefentherapeuten). 

Voor meer informatie en inschrijving: Startersdag 2019

Delen