Fris

De papieren versie van  Arts en Auto is geheel opgefrist. Precies vijf jaar na de restyling van 2012, waarin óók de inhoudelijke formule van het tijdschrift op zijn kop ging, vond de redactie het tijd om weer eens wat te doen aan de vormgeving ervan. Vandaar de vernieuwde cover op ander papier en vandaar meer ruimte voor de foto’s. Een restyling-light noemen we het op de redactie, want het is de bedoeling dat u de vijf jaar geleden ingezette lijn blijft herkennen.

Inhoudelijk is Arts en Auto overeind gebleven. Afgezien van wat minimale aanpassingen, is er aan de formule nauwelijks gesleuteld. Op verzoek komt u net wat meer auto’s tegen, al is het tijdschrift in tegenstelling tot dat wat de titel lijkt te zeggen nog altijd geen autoblad en ook nog steeds nadrukkelijk niet bedoeld voor artsen alleen. Daarnaast hebben we de kookrubriek wat aangepast en is er een nieuwe woonrubriek bijgekomen. Eentje waarmee u uw voordeel kunt doen, want ‘onze’ architectonisch ontwerper komt graag met creatieve oplossingen voor uw woon- of praktijk(inrichtings)vraagstukken.

Er is niets leuker dan een levendige correspondentie met de lezers

Wij vinden dat onze vormgever Arts en Auto een fris, nieuw uiterlijk heeft gegeven en er desondanks in is geslaagd het tijdschrift herkenbaar te houden voor alle zorgprofessionals. Maar het gaat natuurlijk niet om ons. In maart vragen wij onze redactieadviesraad, bestaande uit een dwarsdoorsnede van de ledenpopulatie, het ‘nieuwe’ tijdschrift te beoordelen, waarna mogelijk nog aanpassingen volgen. Maar de belangrijkste graadmeter bent u zelf. Daarom vraag ik u alvast mij via onderstaand mailadres te laten weten wat u van Arts en Auto vindt en wat uw adviezen/wensen zijn. Ik zal uw mail (brief mag natuurlijk ook) zeker beantwoorden, want als er iets belangrijk is voor een hoofdredacteur, dan is het wel ervoor te zorgen dat de doelgroep zichzelf herkent in het tijdschrift en zich ook gehoord voelt door de makers ervan. Bovendien is er niets leuker dan een levendige correspondentie met de lezers. Schroom dus niet uw mening te laten horen. En tot die tijd wens ik u veel leesplezier.

m.enzlin@artsenauto.nl

Delen