Hartverwarmend

Het is een onvoorstelbaar gebeuren waar we nu middenin zitten. Het is voor u als zorgprofessional en voor de hele samenleving een totaal nieuwe werkelijkheid die nauwelijks te bevatten is. 

Als zorgprofessional staat u in de frontlinie in de strijd tegen COVID-19. VvAA is solidair met de zorgprofessionals en wil hen steunen. Het zal een lange beproeving worden en op dit moment proberen we u met kleine en grote vragen te helpen. 

Behalve de grote zorgen die u heeft over uw patiënten en ook over uw naasten, heeft u daarbovenop nog een hoop praktische problemen die uw aandacht vragen. Of het nu gaat om grote of kleine kwesties, u kunt VvAA bellen of mailen voor ondersteuning. Of u nu in loondienst werkt, vrijgevestigd bent of als in uw rol als werkgever vragen heeft, we zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. 

Als zorgprofessional staat u in de frontlinie in de strijd tegen COVID-19

Het spreekt vanzelf dat wij zien hoe betrokken en professioneel onze zorgverleners zich voorbereiden op wat er komen gaat en hoe ze in sommige provincies al onder grote druk staan om de zorg te leveren aan getroffen patiënten. Dat is hartverwarmend en ontroerend. Ik wil u daarbij een hart onder de riem steken. We staan als VvAA meer dan ooit naast u. Waar mogelijk zullen we met één stem samenwerking en saamhorigheid uitdragen

Delen