Jeugdvoorstelling Krabat (8+)

Krabat is een muzikale theatervoorstelling voor het hele gezin, naar het wereldberoemde jeugdboek De meester van de zwarte molen (Krabat) van Otfried Preussler. Als VvAA-lid krijgt u 25% korting op deze familievoorstelling.

 

 

In het duistere Koselmoeras werken Krabat en elf andere jongens bij de meester van de zwarte molen. Ze zijn in de ban van zijn toverkracht. Het is heerlijk om in de zomer als een raaf door de hemel te vliegen of als een paard door de korenvelden te draven. Lang duurt dit geluk niet. Als het herfst wordt, ontdekt Krabat een gruwelijk geheim.

Het lijkt onmogelijk om te ontsnappen, maar dan hoort hij diep in de nacht een meisje zingen. Zij leert hem een kracht kennen die sterker is dan magie. Krabat is een spannend verhaal over vriendschap en liefde, waarin musici, spelers en poppen de magische wereld van de zwarte molen tot leven brengen.

Via VvAA bezoekt u deze familievoorstelling met 25% korting.

img8983_03

Bestel telefonisch
Bel de Doelen-kassa: 010 2171717 en vermeld ‘Arts en Auto’ om gebruik te maken van deze aanbieding. De kassa is geopend van ma t/m za van 14.00 tot 18.00 uur.

Bestel online
Kaarten zijn tevens te bestellen via dedoelen.nl. Vul tijdens de bestelling in het veld Promotiecode ‘VvAA’ in om aanspraak te maken op de de korting.

Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen. Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.

Locatie
de Doelen, Kruisstraat 2 te Rotterdam
Datum
23 en 26 december 2014
Tijd
13.30 uur en 16.00 uur
Prijzen
€ 12,- (normaal € 16,-). Jongeren t/m 26 jaar € 9,- (normaal € 12,-)

 

Delen