LIVE

Deze maand is het twee jaar geleden dat we 6.000 lezers ontvingen op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, waar de eerste editie van Arts en Auto LIVE plaatsvond. Prachtig weer was het en het landgoed was op zijn mooist. U slenterde met uw gezinsleden, introducees en collega’s van de ene naar de andere rubriek die tot leven kwam en van de ene naar de andere demonstratie. Misschien probeerde u een fiets of maakte u een proefrit met een nieuw model auto. Wellicht bemachtigde uw dochtertje een handtekening van arts-astronaut André Kuipers of viel de mond van uw kleinkind open van verbazing bij de voorstelling van arts-illusionist Victor Mids.

Ik heb goed nieuws; we doen het nog een keer. Op 25 november zullen we u en de uwen opnieuw ontvangen op Mariënwaerdt. Deze keer zal het landgoed in winterse sfeer worden aangekleed. Een heuse (en overdekte) ijsbaan zal verrijzen op het centraal gelegen binnenterrein en uiteraard horen daar de bijbehorende versnaperingen bij. Net zoals de schaatsen die u gratis kunt lenen. Slecht weer zal niemand deren, want vrijwel alle activiteiten vinden in de gebouwen van de baron of in grote verwarmde tenten plaats.

Op 25 november zullen we u en de uwen opnieuw ontvangen op Mariënwaerdt

Ik begrijp dat u, nu de zomer nadert, nog helemaal niet in de stemming bent voor winterse taferelen, maar ik wil u toch wijzen op onze LIVE-pagina, waar u meer leest over het programma van LIVE en ook ziet hoe u naast uw ledenvoordeel de vroegboekkorting kunt meepikken voor u en uw introducees. En als ik u dan toch aan het wijzen ben op lezenswaardige pagina’s, blader dan vooral ook door naar het interview met IGZ-voorvrouw Ronnie van Diemen, het artikel over buitenlandse artsen, ons reisverhaal over de Galapagoseilanden en/of het artikel over het jubileum van Volvo. Om nog maar te zwijgen over de vaste rubrieken.

Weet u wat? Maak vooral zelf uw keuze. Ik wens u veel leesplezier en hoop ondertussen dat de gladmatte cover (resultaat van al uw reacties op de ruwe) voor iedereen acceptabel is. Al zou me dat verbazen in een zo heterogene groep. Fijne maand!

 

Delen