Oktober

Oktober. De bedrieglijkste maand van het jaar. Het lijkt alsof er nog een kwartaal te gaan is, maar stiekem zit het jaar er eigenlijk alweer op. Tenminste, zo ervaar ik oktober vaak. Het jaar begint met allerlei plannen en zeeën van tijd om ze uit te voeren. Maar na drie keer met de ogen knipperen, is het alweer (bijna) voorbij. Tegen die tijd ligt mijn to-do lijst ergens onder op een vermeden stapel en kan ik blind zeggen dat veel ervan niet is afgehandeld. In tegenstelling tot allerlei zaken die nooit de lijst haalden en wél zijn afgehandeld. Omdat ze belangrijker bleken, sus ik het langzaam opkomend gevoel van onrust in mij.

De to-do lijst van VvAA bevat ook elk jaar een lange lijst aan projecten. Dit jaar zaten er een paar heel ingrijpende bij. En die hadden een snoeiharde deadline. U raadt het al: oktober. In de maand die voor ons ligt, komen allerlei lijnen bij elkaar en dat gaat u merken. In positieve zin als het goed is, want VvAA gaat volledig varen op uw behoeften als lid. Op elk moment in uw leven. Letterlijk en figuurlijk, want waar VvAA op belangrijke levensmomenten een persoonlijke bondgenoot en adviseur wil zijn, komt het aanbod vanaf deze maand ook 24 uur per dag online beschikbaar. Terwijl tegelijkertijd het vertrouwde blijft. Tenminste; dat heb ik me laten vertellen door Kees Brouwer, lid van de tweekoppige hoofddirectie van VvAA Groep . En ik geloof hem.

“Dat de drijfveer onvergelijkbare dienstverlening is, zie ik elke dat me heen”

In het hart van Arts en Auto 10 treft u een uitneembare bijlage van VvAA Groep, het bedrijf waarvan u met z’n 115 duizenden eigenaar bent. De bijlage is gemaakt om u wegwijs te maken in het woud van diensten en producten van VvAA én om u te vertellen over de missie van uw organisatie. Als het goed is, gaat u merken dat uw tevredenheid het enige doel van die missie is. Ook dat heb ik me laten vertellen en ook dat geloof ik. Want er gaat best eens wat mis hier, maar dat de drijfveer onvergelijkbare dienstverlening is, zie ik elke dag om me heen. En dat is een forse uitspraak voor een kritisch journalist.

 

Delen