Raquel zingt pure fado

Raquel Tavares woont waar de fado woont: in het hart van de oude wijk Alfama in Lissabon. En dat voel je in haar concerten: met een rauwe energie en krachtige podiumpresentie zingt zij een dramatische, pure fado.

Als ‘fadista’ in hart en nieren begon Tavares (1985) op heel jonge leeftijd te zingen. Toen zij als achttienjarige haar professionele carrière startte, won zij meteen de prijs voor nieuw talent bij de Amália Rodrigues-awards. Nu, na jaren van groot internationaal succes, presenteert ze haar nieuwe plaat en show, simpelweg getiteld Raquel. Haar fado is nog steeds even onopgesmukt en eerlijk. Tavares bezingt wat ze om zich heen ziet, voelt en ruikt; dat wat zij dagelijks beleeft.

img17079_31

  • Datum donderdag 23 februari 2017
  • Tijd 20.15 uur
  • Prijs € 18,- (normale prijs € 25,-) bezoekers t/m 26 jaar en CJP-pashouders betalen € 10,-
  • Locatie de Doelen, Rotterdam
  • Bestellen* via dedoelen.nl

*Vul tijdens uw bestelling in het veld Promotiecode ‘vvaa’ in voor het verkrijgen van de korting. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen. Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. U kunt ook bellen met de Doelen kassa 010 2171717 o.v.v. ‘Arts en Auto’. De kassa is geopend van maaandag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Delen