Thema-avond Werkplezier

Wie heeft er meer plezier in zijn werk, iemand in loondienst of iemand die als zelfstandige werkt? Kun je ook jezelf managen? De Commissie Management in de Gezondheidszorg nodigt u graag uit voor een thema-avond op donderdag 9 april. U hoort wat u zélf kunt doen als het gaat om het hervinden van passie en inspiratie, of u nu zelfstandig werkt of in loondienst. Iedereen die geïnspireerd wil werken, is welkom! Entree is gratis voor VvAA-leden.

Onderzoeksbureau Triple i deed voor VvAA onderzoek naar werkplezier en energie onder medisch professionals. Daaruit kwam onder meer naar voren dat een grote groep zorgprofessionals in loondienst een carrièreswitch overweegt. Wilmar Schaufeli, arbeids- en organisatiepsycholoog, klinisch psycholoog en hoogleraar arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht, licht de uitkomsten toe.

Salmaan Sana is voorzitter van de beweging Compassion for Care en heeft als eerste compassiemanager gewerkt in het ziekenhuis in Leeuwarden. Daar hielp hij verpleegkundigen het werkplezier en hun passie hervinden. Hij vertelt over leiderschap vanuit jezelf.

Jos de Blok, directeur van Buurtzorg Nederland, vertelt hoe je werkgever van het jaar wordt. Heb je wel een baas nodig? Zou het model van Buurtzorg Nederland kunnen werken voor de hele zorg? Of is het alleen toepasbaar in de thuiszorg?

Remco Heukels is dagvoorzitter en trainer bij VvAA Opleidingen. Hij zorgt ervoor dat u samen met elkaar een interactieve en leerzame avond heeft.

Datum 9 april

  • Start 19.00 uur
  • Einde 21.00 uur met borrel
  • Entree gratis voor leden, niet-leden betalen € 50,-
  • Locatie Hotel Houten, Van der Valk.
  • Aanmelden en meer informatie vvaa.nl/ledenvoordeel

 

 

Delen