Toefje slagroom

Ik heb de leukste baan van de wereld. Niet alleen kan ik twee van mijn belangrijkste interessegebieden – de journalistiek en de gezondheidszorg – erin combineren, ik kom beroepshalve ook nog eens de meest bijzondere personen tegen. Die ik vervolgens ongegeneerd en waar nodig kritisch mag bevragen. En die combinatie sluit dan weer naadloos aan bij mijn nieuwsgierige en kritische aard. Kortom: ik word betaald om samen met een team van slimme creatievelingen elke dag leuke dingen te doen. Er komt geen dode of gewonde aan te pas, zoals weleens gebeurde toen ik nog in de psychiatrie werkte en zoals tragischerwijze ook in de wereld van de journalistiek gebeurt. Bevoorrecht zijn wij dus. Ik ben me daar – zelfs in de drukte die de waan van de dag met zich meebrengt – geregeld zeer bewust van.

Ik word betaald om samen met een team van slimme creatievelingen elke dag leuke dingen te doen

Wie bij Arts en Auto werkt, spreekt dagelijks mensen die zich op de een of andere manier bezighouden met de gezondheidszorg. Over hun passies, hun frustraties, hun leven. Van de fysiotherapeut die het hoofd boven water probeert te houden, via de specialist die tegen wil en dank ondernemer is, langs de diëtist die dat aspect juist weer wel leuk vindt, richting de zorgverzekeraar die met kritiek moet dealen. Voorzitters van beroepsverenigingen, wetenschappers, dokters, bloggers en politici. Ze komen allemaal langs tijdens ons werk en zoals gezegd; we mogen ze van alles vragen. Opdat we de sector waarin u als lid van VvAA en als lezer van dit blad werkzaam bent of was, voor u kunnen volgen. En als toefje slagroom op de taart mogen we dan ook nog artikelen maken over de leuke dingen van het leven: reizen, auto’s, gadgets, wonen, enzovoort.

Op 6 juni van dit jaar zullen al deze aspecten van het tijdschrift tot leven komen op het grootste evenement dat we ooit hebben georganiseerd voor onze lezers: Arts en Auto LIVE. Vanaf nu kunt u zich aanmelden. Blader snel verder om te kijken wie en wat u onder meer kunt verwachten en hoe u zich aanmeldt. Voor de eerste duizend boekers staat op 6 juni een mooie goodiebag klaar. Over toefjes slagroom gesproken.

Delen