Voormalige café-boerderij

Anderhalf jaar geleden kochten Aline Vrieling (42, revalidatiearts) en Hein de Jong (48, fotograaf) een voormalige café-boerderij aan de brink van het Drentse Norg. Na een verbouwing bevinden zich hierin nu, behalve hun eigen woonhuis, ook drie bed-and-breakfastappartementen.

Tekst: Monique Bowman

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

“Onze b&b is pas sinds deze zomer geopend en tot onze verbazing kregen we direct al diverse reserveringen binnen en zitten we in sommige weekenden al vol. De gasten komen niet alleen uit Nederland maar ook uit landen als Duitsland, België, en Spanje. Het is leuk om steeds nieuwe gasten rond je huis te zien lopen, hun verhalen te horen en na een paar dagen weer uitgerust te zien vertrekken.

Onze bed and breakfast Norger Stee ademt de sfeer van een oude stal, maar we hebben de 2-persoons appartementen voorzien van hedendaags comfort zoals een afwasmachine en koffiezetapparaat. Als gasten dat willen, brengen we ze ’s morgens een ontbijt met versgeperst sinaasappelsap en een eitje van onze eigen kippen. Daarnaast hebben we een tuin met Finse buitensauna en een barbecueplaats. Norg is een aanrader voor wie graag wandelt of fietst. We worden hier omringd door de natuurgebieden het Noordse Veld en de Langeloerduinen.”

www.bedenbreakfast.nl

 

Delen