Congres – De Week van de Pijn

Chronische pijn is zonder twijfel één van de belangrijkste thema’s en uitdagingen voor de gezondheidszorg. Maak nu kennis met de nieuwste inzichten rond oorzaken en behandeling van chronische pijn en het nieuwe concept van gezondheid tijdens de eerste congresdag tijdens De Week van de Pijn op woensdag 28 september a.s. Tijdens dit congres krijgt u tevens praktische handvaten voor het beter omgaan met deze problematiek.

Het is inmiddels ook wel duidelijk dat chronische pijn het best bestreden kan worden door een multidisciplinaire aanpak. Maar hoe integreer je verschillende behandelmethodes en welke rol speelt de patiënt in dit alles? Kom dan naar de tweede congresdag tijdens de Week van de Pijn op donderdag 29 september a.s. met actuele informatie over chronische pijn, samenwerken, casemanagement en vooral ook: eigen regie.

Niet alleen kunt u deze twee congresdagen luisteren naar presentaties en kunt u parallelsessies bijwonen, maar er is ook een speciale Belevings- en informatiemarkt!

ER ZIJN NOG ENKELE KAARTEN BESCHIKBAAR!
Heeft u zich nog niet ingeschreven? Schrijft u zich dan snel in! Als u al zich heeft ingeschreven kunt u misschien dit bericht delen met mogelijk andere geïnteresseerden binnen uw netwerk. Wij hopen u allen te mogen ontmoeten in EYE Amsterdam op 28 en/of 29 september.

Voor meer informatie zie www.deweekvandepijn.nl
Voor het programma en registratie klik hier.

Delen