Ledenorganisatie plus

Ledenorganisatie én dienstverlener: zo omschrijven we VvAA in onze jaarverslagen, stukken in de krant en spotjes op de radio. Een combinatie die VvAA uniek maakt, maar die niet bij ieder van u even helder op het netvlies staat. De diensten en producten van VvAA zijn bij u bekend. Toch wil ik hier graag nog eens toelichten wat we als ledenorganisatie betekenen.

VvAA bestaat uit twee onderdelen. In de eerste plaats ‘Vereniging VvAA’, waar inmiddels ruim 120.000 zorgprofessionals bij zijn aangesloten. Daarnaast ‘VvAA Groep B.V.’, de dienstverlener die u met producten en diensten helpt uw vak zorgeloos uit te oefenen. Het bestuur van Vereniging VvAA treedt op als enig aandeelhouder van VvAA Groep B.V. Op papier twee entiteiten dus, Vereniging en Groep, maar met één glasheldere focus: bij alles wat we doen staat het belang van de leden voorop.

Op papier twee entiteiten dus, maar met één glasheldere focus

VvAA zet zich de laatste jaren vaker in – regelmatig samen met andere partijen en organisaties – om de stem van de leden te laten horen over ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Beroepsgroepoverstijgende ontwikkelingen die impact hebben op de manier waarop zorgprofessionals hun vak en/of hun praktijk uitoefenen; ‘Ziel in de Zorg’, ‘Het Roer Moet Om’ en ‘(Ont)regel de Zorg’ zijn goede voorbeelden.

Onze positie maakt het mogelijk om als bruggenbouwer binnen het zorgnetwerk een verbindende rol te spelen voor alle leden. VvAA laat uw stem de komende jaren nog duidelijker horen en we bieden u steun in de vorm van goede producten en diensten die helemaal op uw praktijk zijn afgestemd. Ons ledenaantal groeit en onze financiële positie is gezond. Een prachtige uitgangspositie om samen met u verder te werken aan onze doelstelling: ervoor zorgen dat zorgprofessionals onbezorgd en met bevlogenheid en veerkracht hun vak kunnen uitoefenen.

 

Delen