LIVE – Ronald Waterreus

Ronald Waterreus is erbij tijdens Arts en Auto LIVE. Op Landgoed Mariënwaerdt mogen (jonge) bezoekers een penalty nemen op de voormalig PSV-keeper en oud-international. Ook leert Waterreus de voetballende jeugd allerlei trucs voor het stoppen én nemen van strafschoppen.

 

05-2015p014-015Waterreus stond tussen 1994 en 2004 onder de lat bij PSV en werd vier keer landskampioen met de club. In 2001 kozen zijn collega’s hem tot Keeper van het Jaar. De doelman speelde verder onder meer bij Glasgow Rangers en het Nederlands elftal. Na het afsluiten van zijn actieve voetbalcarrière ging Waterreus aan de slag als analyticus bij de NOS en als assistent-hoofd jeugdopleiding bij PSV.

Jongens en meisjes die dat willen, kunnen het de keeper op zaterdag 6 juni zo lastig mogelijk gaan maken. Eens kijken of hij nog steeds zo mooi kan zweefduiken.  (Let op: Er is beperkt ruimte: aanmelden voor de clinic kan ter plaatse)

Toegangskaarten

De voorverkoop van kaarten voor Arts en Auto LIVE is nu gesloten. U kunt op 6 juni vanaf 10 uur nog wel kaarten aan de kassa kopen. Prijs: € 25,-

Delen