Middag Carré – Slikken én stikken

Op 15 januari zijn Arts en Auto-lezers welkom in Theater Carré voor een rondleiding en een voorstelling.

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam is misschien wel een van de mooiste theaters van Nederland. U kunt er op 15 januari genieten van een rondleiding en een voorstelling.

Na ontvangst met koffie en huis-gemaakte zoetigheden wordt u meegenomen voor een rondleiding door het gebouw. Tijdens deze rondleiding maakt u kennis met de rijke historie en architectuur van het theater en hoort u anekdotes over voorstellingen. Na de rondleiding is er een borrel. Vervolgens  is het tijd om de voorstelling Slikken én stikken te gaan bekijken.

101682-01

In Slikken én stikken, de nieuwe voorstelling van De Verleiders (o.a. Door de bank genomen) staat ons zorgstelsel centraal; patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook gaat het over de mens, die steeds ouder wil worden en zich uitlevert aan zorg-maffiosi. Kortom, een voorstelling die weleens pijnlijk kan worden. Lees meer op carre.nl/voorstelling/deverleiders4

Datum zondag 15 januari 2017. Tijd 12.30-17.00 uur. Prijs € 75,- (inclusief rondleiding, borrel en voorstelling). Reserveren via artifex.nu/artsenauto.

 

Delen