November

Indian Summer in Nederland. Oktober grossierde in zomerse dagen. Vooral te danken aan afgedwaalde uitlopers van orkanen die elders op de wereld voor zoveel ellende zorgden. Tenminste, dat was de uitleg van een van de weermannen op de radio. Inmiddels is het november,
de maand waarin we onmiskenbaar richting kortste dag gaan en de zomer ons definitief de rug toekeert. De maand ook waarin ons grote lezersevenement Arts en Auto LIVE plaatsvindt. Waarnaar we bij VvAA meer dan een jaar hebben uitgekeken en dat er nu ineens bijna is.

Op een dag word je wakker en dan realiseer je je ineens: NOG MAAR VIER WEKEN

Ik zal nooit begrijpen hoe het werkt met tijd in zulke gevallen. Heel lang lijken er zeeën van tijd te zijn, maar als een belangrijke datum (25 november in dit geval) voorzichtig in zicht begint te komen, lijken de wijzers op de klok sneller te gaan lopen. In het begin heb je het niet zo in de gaten, maar op een dag word je wakker en dan realiseer je je ineens: NOG MAAR VIER WEKEN! Vanaf dat moment wordt het – hoe goed ook alles is voorbereid – alsnog rennen, vliegen en haasten. En dat is precies wat we hier op de redactie aan het doen zijn. Want over TWEE (!) weken ontvangen wij u en uw (klein)kinderen plus introducés, in winterse sferen, op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Wie in zuidelijke richting over de A2 rijdt, ziet daar ter hoogte van afslag 14 al levensgroot de aankondiging staan.

U begrijpt dat de ‘temperatuur’ op de redactie per dag stijgt. We mogen van onszelf niets over het hoofd zien en moeten overal aan denken. Behalve dan aan het weer. Want we hebben het zo georganiseerd dat alle activiteiten en programmaonderdelen onder alle weersomstandigheden kunnen doorgaan. Het weer is dus geen factor van importantie. Dus mocht u nog geen tickets hebben gereserveerd omdat u de weersvoorspelling wilde afwachten; dat is niet nodig. Want het wordt zeker de ‘warmste’ dag van het jaar. Zelfs als het pijpenstelen regent.

Kijk snel op onze LIVE-pagina en tot de 25ste!

Delen