Terugblik VvAA Rally

In mei vond de jaarlijkse VvAA-rally weer plaats. Locatie: het centrum van ons land, waar liefst 65 equipes – een recordaantal deelnemers – op zaterdagochtend 13 mei een koninklijke ontvangst wachtte op Paleis Soestdijk in Baarn.

Beeld: Stephan Tellier

 

Ook dit jaar bevonden zich weer diverse ‘ouder-kindcombinaties’ onder de deelnemers. Voor beginnende rallyrijders – tweederde van het deelnemersveld – was er een toerklasse; meer ervaren duo’s konden de krachten meten in de sportklasse.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Natuurlijk waren er in beide categorieën prijzen te winnen. In de sportklasse ging team Kloos uit Rotterdam er met de eerste prijs vandoor, gevolgd door respectievelijk de teams Bijlsma uit Diepenheim en Donker uit Hengelo. In de toerklasse behaalde team Diekhorst uit Arnhem de eerste plaats; equipe Wakkie uit Leiderdorp werd tweede en team Veldhuis uit Hallum derde.

De geslaagde dag – zelfs een fikse regenbui in de middag mocht de pret niet drukken – werd passend afgesloten met een feestelijk diner voor alle deelnemers in Restaurant de Oranjerie van Paleis Soestdijk.

Delen