Tweede huis – Domburg

Na een oproep eerder dit jaar om over uw tweede huis in eigen land te vertellen, stroomde de redactiemailbox van Arts en Auto vol. Van Terschelling t/m Zeeland, over het hele land hebben VvAA-leden hun eigen vaste vakantieadres.  Dit is de bijdrage van Ageeth Wilderva. Meer verhalen over tweede huizen vindt u hier.

 

Frits (huisarts) en Sylvia Kaufmann uit Drachten hebben een tweede huis in Domburg.

th09“Ons vakantiehuis staat vlakbij het strand en de zee, aan de rand van het bos. Het is al jaren in de familie, het heeft een unieke ligging en is heel sfeervol. Het huis ligt aan de rand van het dorp, in een heel oud villapark met allemaal oude huizen. Deze bijzondere sfeer van het huis proberen wij met veel inspanning te bewaren.

In de buurt ligt de oudste golflink van Nederland. Je kunt prachtig fietsen over Walcheren en historische plaatsjes bezoeken, Veere, Middelburg. Domburg zelf is bekend om zijn kunstenaars, Mondriaan, Toorop die er hebben geschilderd.

We moeten verhuren omdat we het huis anders niet in de familie kunnen behouden. Het is een groot oud huis wat heel veel onderhoud vraagt. Voordeel is dat heel veel families van het huis kunnen genieten. Nadeel: het werk dat je hebt van verhuur en onderhoud.”

Delen