Uw passie voor het goede doel

De redactie van Arts en Auto ontvangt regelmatig verzoeken van VvAA leden om aandacht te besteden aan een goed doel waar zij zelf bij betrokken zijn. Om aan de wens van de leden tegemoet te komen, zullen wij regelmatig korte oproepjes plaatsen om deze goede doelen onder de aandacht te brengen.

 

In het decembernummer van Arts en Auto publiceren wij een artikel over de beweegredenen van onze leden om zich onbezoldigd in te zetten voor de diverse goede doelen. Wilt u ons vertellen waarom u zo betrokken bent bij een goed doel? Mail ons dan via redactie@artsenauto.nl o.v.v. ‘goed doel’ en uw lidmaatschapsnummer. Wij nemen contact met u op.

Dansen-op-de-vulkaanDansen op de Vulkaan de film vraagt aandacht voor onderzoek en behandeling van kinderen met een metabole ziekte. De film wordt gerealiseerd via crowdfunding. dansenopdevulkaandefilm.nl

 

 

Farmacie-MondialFarmacie Mondiaal ondersteunt in Rwanda de lokale (verdere) ontwikkeling van medische software voor artsen, apothekers en zorgverzekeraar. Farmacie Mondiaal is een stichting van Nederlandse apothekers (vrijwilligers) die de farmaceutische zorg in ontwikkelingslanden structureel wil verbeteren door vooral kleinschalige projecten financieel en praktisch te ondersteunen. farmaciemondiaal.nl.

 

Female-Cancer-FoundationDe Female Cancer Foundation wil door het ter plekke verlenen van zorg (screening en behandeling), het geven van voorlichting en het verrichten van onderzoek, voorkomen dat in ontwikkelingslanden vrouwen onnodig sterven aan baarmoederhalskanker. femalecancerfoundation.org

 

 

 

Delen