VvAA Levenslooponderzoek 2013

Deze maand start VvAA het Levenslooponderzoek 2013. Alle zorgprofessionals van Nederland kunnen meedoen.  

 

 

 

Langer studeren, een eigen praktijk, toenemende werkdruk, medische aansprakelijkheid, een sterk arbeidsethos, contractonderhandelingen met verzekeraars en altijd ‘dienst’. In allerlei opzichten kent het leven van zorgprofessionals onderscheidende momenten en gebeurtenissen. Gewone momenten zijn in het leven van een zorgprofessional vaak nét even anders en roepen andere behoeften op. Vanuit die behoefte aan specifieke diensten en producten is in 1924 VvAA opgericht, nu bijna 90 jaar geleden.

Om in deze woelige tijden in deze specifieke behoeften te kunnen blijven voorzien, vraagt VvAA alle leden en andere zorgprofessionals in Nederland – huisartsen, medisch specialisten, tandheelkundigen, dierenartsen, apothekers, fysiotherapeuten en andere paramedici – mee te doen met het VvAA Levenslooponderzoek. Met dit onderzoek, vooruitlopend op het bijzondere jubileumjaar 2014, wil VvAA nog beter aansluiten op behoeften en wensen van zorgprofessionals.

Van autoverzekering naar totaalaanbod
Het Levenslooponderzoek onderstreept de ontwikkeling die VvAA doormaakt. Begon VvAA in 1924 met het aanbieden van een enkele autoverzekering, nu heeft de dienstverlening zich ontwikkeld tot een totaalaanbod van advies, producten en diensten – van de studietijd tot zo ver mogelijk na het pensioen en altijd vanuit de ambitie om zorgprofessionals gedurende hun hele levensloop (financiële) zorgen uit handen te nemen. Vanuit dat perspectief biedt VvAA alles wat u nodig heeft om financieel en professioneel gezond te werken en te kunnen genieten van het leven.

In het onderzoek wordt u gevraagd naar uw ervaringen en verwachtingen. VvAA nodigt u van harte uit die te delen.U kunt de vragenlijst invullen via vvaa.nl/levenslooponderzoek.

Delen