VvAA MBA van start

Op 23 september  is de eerste groep deelnemers aan de VvAA MBA gestart in Amersfoort. De groep vormt een goede afspiegeling van de breedte van de gezondheidszorg. Wilt u zich als professional in de zorg ontplooien tot een professioneel manager of bestuurder, persoonlijke groei realiseren of uw loopbaanperspectief vergroten? Meld u dan aan voor de tweede groep die in april 2014 start

De gezondheidszorg en haar deelmarkten zijn aan grote veranderingen onderhevig. De discussie over marktwerking is in volle gang, toezichthouders stellen strengere eisen en andere financieringsmogelijkheden nemen toe. Dat vraagt meer ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Zeker als u uw eigen praktijk voert, leidinggeeft en samenwerkt in een gezondheidscentrum of leiding geeft aan een zorginstelling.

VvAA onderschrijft het belang van de deelname van medici in het management en bestuur van organisaties in de zorg. Zoekt u een passend antwoord op de vraagstukken in de zorg en wilt u tegelijk leren van anderen, dan is de VvAA MBA voor u.

Bent u op zoek naar verdere groei tot professioneel manager en/of topprofessional in de zorg en wilt u uw bedrijfskundige kennis als manager en bestuurder verbreden? Dan is deze MBA voor u.

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

 

Delen