Congres: AIOS Upgrade

Hoe ziet de spreekkamer van de toekomst er uit? Die vraag beantwoordt De Jonge Specialist op vrijdag 7 november 2014 tijdens de AIOS Upgrade: hét congres voor alle aiossen in Nederland. Het thema tijdens de AIOS Upgrade is ‘Spreekkamer 2025’. Het congres staat geheel in het teken van de toekomst, en hoe je je als aios kunt voorbereiden op de hoge eisen die gesteld worden aan medisch specialisten.

 

Tijdens dit landelijke aios-congres krijg je de kans om je competenties te verbeteren. Onderwerpen als competentiegericht opleiden, dienstverband, goodwill, recht, zelfpresentatie, financiën, vernieuwingen en nog veel meer komen allemaal aan bod tijdens professionele trainingen.

Laat je inspireren
Het belooft een uitermate inspirerende dag te worden vol trainingen, enthousiaste sprekers, een uitgebreide lunch en veel aiossen om ervaringen mee uit te wisselen. Uiteraard wordt tijdens de AIOS Upgrade ook de Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste Nederlandse opleider van het jaar.

In je agenda
Dus aios: zet deze dag nu alvast in je agenda. En opleiders: rooster jouw aiossen vrij voor deze dag. Want de spreekkamer van de toekomst is in handen van de aios van nu!

Inschrijven
AIOS Upgrade vindt plaats op 7 november in de IJsseldelta Center in Zwolle en wordt samen met de OMS, LAD en VvAA georganiseerd. Leden en niet-leden zijn van harte uitgenodigd. Leden van De Jonge Specialist kunnen gratis deelnemen.

Voor aanmelden, het programma en meer informatie:
www.dejongespecialist.nl/aiosupgrade.

Delen