Festival der zoete verleidingen

Wie van bakken, shoppen en gezelligheid houdt, kan zich in het weekend van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september helemaal uitleven in de parktuin van De Schildhoeve in Fluitenberg (Dr.).

Temidden van kronkelpaadjes, vijvers, bomen en bloemenborders wachten tientallen stands en terrasjes op taartenbakkers, zoetekauwen en creatievelingen die zich er kunnen laven aan demo’s en workshops (zoals foodfotografie en serviesgoed stippen). Daarnaast is het Festival der Zoete Verleidingen – kortweg Festival Zoet – dé plek om serviesgoed, bakbenodigdheden, kookboeken en allerhande lekkernijen in te slaan. Ook liefhebbers van brocante, woonspullen, hoeden, sieraden en jurken zijn er aan het goede adres. Jonge bezoekers zullen zich evenmin vervelen, dankzij kinderworkshops, een theekopjesdraaimolen en niet te vergeten de muziek- en theateroptredens die deze 9e editie zullen opluisteren.

Festival der Zoete Verleidingen  – vrijdag 16 t/m zondag 18 september 2022, Fluitenberg. Entree € 8,50 p.p., t/m 12 jaar gratis. festivalzoet.nl

Delen