Fietsen voor het goede doel

Elf VvAA leden fietsen deze zomer op een prachtige Canyon Bicycle. Canyon Bicycles leent, na een oproep in Arts en Auto, de fietsen uit voor training en deelname aan tochten voor het goede doel. Eind mei haalden de gelukkigen hun fietsen op bij het VvAA hoofdkantoor.

 

 

In het nummer Arts en Fiets deed de redactie in april een oproep wie er voor een fietstocht voor het goede doel een mooie Canyon Bicycle zou willen lenen. De gelukkige winnaars konden gisteren hun fiets ophalen.

Eline Wielaard en Monique Staphorst vertrokken begin juni naar Frankrijk voor deelname aan de Alpe d’Huzes-tocht ter nagedachtenis aan mensen die aan kanker zijn overleden. Ook in juni stond de Tour du ALS op het programma van Marieke Bakker, waarbij zij samen met haar schoonzus de Mont Ventoux opging om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte. Boudewijn van Hasselt en May Kwee Liem fietsten de Homeride, een tocht van Groningen naar Maastricht langs acht Ronald McDonaldhuizen. Eind juni beklom Ben Hazeleger de Stelvio tijdens de Stelvio Challenge, waarbij het sponsorgeld ten goede komt aan gehandicapte of ernstig zieke kinderen.

Later in de zomer is VvAA goed vertegenwoordigd bij de Ride for the Roses, waarbij Ingrid van der Eijk, Carin Lois en Lia Chan samen met duizenden wielrenners fietsen voor KWF Kankerbestrijding. Na de Mont Ventoux Challenge waarbij Miriam Mooij fietst voor Stichting Hartedroom (onderzoek naar kindercardiomyopathie), sluit Saskia van Beveren het seizoen in oktober af op een stoere mountainbike bij de Kenya Classic om geld in te zamelen voor AMREF.

sponsorfiets

Op zo’n prachtige fiets worden deze zware tochten voor onze leden een feestje. Dat feestje begon gisteren met het ophalen van de fietsen bij het VvAA hoofdkantoor.

Delen