LIVE kaarten te koop aan de kassa

Kaarten te koop aan de kassa

De voorverkoop van de kaarten voor Arts en Auto LIVE is gesloten. VvAA-leden kunnen, met hun gezin en vrienden, nog aan de kassa op landgoed Mariënwaerdt op zaterdag 6 juni kaarten kopen.

 

U bent van harte welkom bij de inspirerende lezingen van bekende sprekers, interessante demo’s, de mooiste klassieke én nieuwe auto’s, entertainment voor jong en oud plus tal van stands waar u met ledenvoordeel leuke spullen kunt kopen. Wij zien u graag op het even ten zuiden van Utrecht gelegen landgoed Mariënwaerdt (A2, afslag Beesd) waar Arts en Auto tussen 10.00 en 19.00 uur een groot lezersevenement organiseert.

Op 6 juni kosten de kaarten aan de kassa € 25,-. Als VvAA-lid ontvangt u voor uzelf en één volwassen introducé  € 14,50 per persoon retour in de vorm van consumptiemunten voor heerlijk duurzaam eten en drinken tijdens het evenement. Voor kinderen t/m 17 zijn de kaarten gratis. Parkeren bij het terrein is gratis. Voor leden die met de trein komen, zijn er gratis pendelbusjes van en naar het station.
Let op: op reeds verkochte kaarten is geen restitutie mogelijk.

Delen