LIVE – Tussen kunst en Kitsch

Die Japanse vaas die al vele generaties in uw familie is, dat bronzen beeldje dat u ooit vond bij een Engelse antiquair, die bijzondere oorhangers van uw overgrootmoeder… Benieuwd naar de waarde en het verhaal erachter? Kom dan zaterdag 6 juni naar Arts en Auto LIVE en laat uw dierbare antieke voorwerp taxeren door een deskundige van het populaire tv-programma Tussen Kunst en Kitsch.

Exclusief voor VvAA-leden vormt het sfeervolle koetshuis van landgoed Mariënwaerdt deze dag het decor voor taxaties door het team van Tussen Kunst en Kitsch. Vier deskundigen met expertise op het gebied van onder meer schilderijen, porselein, zilver en glaswerk, koper/tin/brons en juwelen/zilver staan klaar om de waarde van uw voorwerp te bepalen.

Wilt u iets inbrengen voor taxatie? Bestel dan nú uw toegangskaart(en) voor Arts en Auto LIVE en schrijf u in voor Tussen Kunst en Kitsch door middel van een e-mail aan vereniging@vvaa.nl. Vergeet niet om in uw mail uw VvAA-lidmaatschapsnummer te vermelden, plus bijzonderheden over het voorwerp dat u mee wilt nemen voor taxatie (voor een overzicht van alle categorieën, zie artsenauto.nl/live).

Goed om te weten: er is een beveiligde container waar u uw voorwerp in bewaring kunt geven zodat u de rest van de dag kunt genieten van het programma van ons feestelijke lezersevenement, want naast Kunst en Kitsch is er deze dag nog veel meer te zien en te doen.

Kaarten bestellen

bestelknop-blauw3U kunt nú uw entreekaarten (maximaal 10 per lid) voor deze dag bestellen. Klik op de knop en bestel!

 

Kaarten kosten in de voorverkoop online € 20,- per stuk, waarvan leden en hun partner of 1 introducé het grootste deel in de vorm van consumptiemunten terugkrijgen. Voor kinderen t/m 17 zijn de kaarten gratis. Op 6 juni kosten de kaarten aan de kassa € 25,-. Parkeren bij het terrein is gratis. Voor leden die met de trein komen, zijn er gratis pendelbusjes van en naar het station.
Let op: op reeds verkochte kaarten is geen restitutie mogelijk.

Delen