Lean in Liverpool en Florida

VvAA QualityTime biedt u de gelegenheid toonaangevende congressen te bezoeken, regelt op maat gesneden nascholingin binnen- en buitenland, en zorgt ervoor dat u niet alleen uw netwerk vergroot, maar ook een goede balans vindt tussen werk en ontspanning. Voor meer informatie over alle congres- en studiereizen, zie vvaa.nl/qualitytime, bel 030 247 48 16 of mail qualitytime@vvaa.nl.

De patiënt centraal stellen en verspilling tegengaan: basisprincipes die het Westfriesgasthuis al een aantal jaren toepast en waardoor het in 2015 werd uitgeroepen tot meest gastvrije ziekenhuis van Nederland. Een team van het Westfriesgasthuis nam in 2015 deel aan de kennisreis die Lidz (netwerk Lean in de zorg) samen met VvAA QualityTime organiseerde naar de VS. Wilt u zich ook (verder) bekwamen in lean? Schrijf u dan in voor de reis van 2016 naar Florida van 12 t/m 18 juni. Deelname aan de Lean Healthcare Summit wordt gecombineerd met bezoeken aan de Mayo Clinic in Jacksonville, NASA in Cape Canaveral en Nicklaus Children’s Hospital in Miami.

Artsen, behandelaars, bestuurders en managers in Care en Cure die nog redelijk ‘nieuw’ zijn op het gebied van lean, kunnen tijdens een eendaagse trip naar Liverpool kennismaken met het principe. Deze vindt plaats op 12 februari en brengt een bezoek aan Toyota, de grondlegger van lean.

Delen