Lekker naar Londen

Fantastische musea, een uitgebreid winkelaanbod en het neusje van de zalm als het gaat om theatervoorstellingen en concerten. Londen heeft het allemaal.

Ook dit jaar kunt u weer het Arts en Auto-arrangement boeken van Stedentrips.nl. U verblijft in The Rembrandt in hartje Knightsbridge, een viersterrenhotel vlak bij Harrods en het zeer bezienswaardige Victoria and Albert Museum. Met de Piccadilly Line bereikt u het hotel vanaf Heathrow in circa 35 minuten.

Prijsindicaties: vanaf € 319,- p.p. bij vertrek in april; vanaf € 389,- p.p. in de periode mei t/m oktober

Inclusief vliegreis Amsterdam-Londen Heathrow, 2 overnachtingen in een 2-persoons Classic Kamer met Engels ontbijt, Time to Momo-stedengidsje Londen, Thames-cruise en een afternoon tea in het hotel

Exclusief € 18,50 reserveringskosten per boeking en eventuele toeslagen wanneer de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn

Vertrek dagelijks. U kunt het ook als treinarrangement (Eurostar) boeken (prijzen zijn dan vanaf respectievelijk € 335,- en € 405,- p.p.).

Boeken kan via Stedentrips.nl: 0172 78 20 78, of uw gegevens en voorkeur qua reisdatum/vervoerskeuze mailen naar info@stedentrips.nl; u ontvangt dan zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte (vergeet niet te refereren aan ‘Arts en Auto Londen’)