Lustrum DSK: draf op de Maliebaan

De Diergeneeskundige Studentenkring (de studievereniging van de studie Diergeneeskunde) bestaat eind 2012 alweer 80 jaar. Om dit te vieren wordt er van 26 t/m 29 september een groots 16de lustrum georganiseerd.

Het lustrum start op woensdag 26 september met de jaarlijkse alumnidag. ’s Avonds zal de viering onofficieel geopend worden met een spetterend feest. Het doel van deze avond is geld inzamelen voor KNGF Geleidehonden.

Donderdag 27 september zal het lustrum officieel worden geopend door middel van een chique opening in de Domkerk, gevolgd door een receptie. ’s Avonds is het dan weer tijd voor feest.

Vrijdag 28 september is het tijd voor de spellenmiddag. Hier worden allerlei spellen gespeeld die bekend zijn van tv. Op deze dag zullen ook diverse leuke workshops gegeven worden. ’s Avonds is het tijd voor een biercantus.

Zaterdag 29 september is de klap op de vuurpijl van het Lustrum, dan is het namelijk tijd voor de Maliebaandag! Deze dag is niet alleen een feest voor medewerkers en studenten van de faculteit Diergeneeskunde, maar vooral voor de inwoners van Utrecht en omstreken.

De Maliebaan in hartje Utrecht wordt afgezet om hier een officiële NDR- kortebaandraverij plaats te laten vinden. Er zullen verschillende pauzeprogramma’s zijn, genoeg vermaak voor alle kinderen en bovendien is er een markt met Utrechtse producten. Uiteraard kunt u ook uw geluk beproeven en bij het wedkantoor zelf een gokje wagen. De toegang voor deze mooie dag is geheel gratis.

Zaterdagavond wordt het lustrum afgesloten met een gala, met als thema ‘Silver Delight’.

Kijk op www.LustrumDSK.nl voor up-to-date informatie over het lustrum!

Delen