Marjan Enzlin stopt als hoofdredacteur Arts en Auto

december 2023 / 'Vakmanschap ten top'

Beeld De Beeldredaktie/John van Hamond

Na een periode van ruim 12,5 jaar stopt Marjan Enzlin eind dit jaar als hoofdredacteur van Arts en Auto. Willem Veerman, voorzitter van VvAA: “Vanwege haar fysieke gezondheid – waarover ze zelf al een aantal maal heeft geschreven – heeft ze dit besluit in overleg met het bestuur van Vereniging VvAA moeten nemen.”

Interview met Marjan Enzlin: “Ik kom wel weer bovendrijven”

“Het bestuur en de collega’s bij VvAA kijken met bewondering en dankbaarheid terug op de rol die Marjan heeft gespeeld bij de ontwikkeling van Arts en Auto in het bijzonder, maar ook die van VvAA in zijn geheel. Met (bijna) onuitputtelijke energie heeft ze bijgedragen aan het ontwikkelen en het in woord en beeld brengen van de collectieve stem van de zorgprofessional voor en achter de schermen. Vakmanschap ten top.

Gelukkig hebben we in Martijn Reinink (nu nog adjunct-hoofdredacteur) per 1 januari 2024 een waardig opvolger gevonden. Zijn nuchtere, scherpe kijk op de zorg en het feit dat hij het vakmanschap van Marjan van dichtbij heeft kunnen ervaren, maken dat we met vertrouwen uitzien naar de toekomst van uw ledenmagazine.”

Delen