Nascholing in Zuid-Afrika

VvAA QualityTime biedt u de gelegenheid toonaangevende congressen te bezoeken, regelt op maat gesneden nascholingin binnen- en buitenland, en zorgt ervoor dat u niet alleen uw netwerk vergroot, maar ook een goede balans vindt tussen werk en ontspanning. Voor meer informatie over alle congres- en studiereizen, zie vvaa.nl/qualitytime, bel 030 247 48 16 of mail qualitytime@vvaa.nl.

Huisartsennascholing in samenwerking met Education4Care in Kaapstad, met verblijf in een game lodge in Albertina en in Hermanus. Naast het inhoudelijke programma brengt u een bezoek aan het Groote Schuur Ziekenhuis, een township en worden er gamedrives gemaakt. Van 24 november t/m 1 december. Prijs € 1695,- p.p. Inclusief cursus (20 accreditatiepunten), overnachtingen, excursieprogramma, 4x lunch en 3x diner. Exclusief internationale vlucht met KLM, vanaf € 941,- p.p.

Voor meer informatie, klik hier.

Tandartsennascholing in samenwerking met Dental Education. Voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Met verblijf in The Cullinan in Kaapstad, op loopafstand van de Waterfront. Docenten Dick Barendregt (parodontoloog en implantoloog) en Joerd van de Meer (endodontoloog) verzorgen de cursus. Van 21 t/m 27 november. Prijs € 1799,- p.p. Inclusief vluchten met Emirates. Exclusief cursuskosten.

Voor meer informatie, klik hier.

Delen