Reis naar de toekomst 2016

VvAA QualityTime biedt u de gelegenheid toonaangevende congressen te bezoeken, regelt op maat gesneden nascholingin binnen- en buitenland, en zorgt ervoor dat u niet alleen uw netwerk vergroot, maar ook een goede balans vindt tussen werk en ontspanning. Voor meer informatie over alle congres- en studiereizen, zie vvaa.nl/qualitytime, bel 030 247 48 16 of mailqualitytime@vvaa.nl.

In november 2015 reisde een gevarieerd gezelschap van medisch specialisten, tandartsen, CEO’s van diagnostische centra en twee startups (PacMed) naar San Diego voor het meest toekomstgerichte zorgcongres ter wereld: Exponential Medicine. Buiten het congres om organiseerde QualityTime bedrijfsbezoeken aan Center for Safety and Clinical Excellence en Pathway Genomics en ook Silicon Valley stond op het programma met onder meer bezoeken aan Stanford University, Scanadu en Google. Een sessie (met uitzicht op San Francisco) op het Nederlands consulaat met Healthcare Innovation Transfer, Philips en de consul was een prachtige afsluiting van een zeer inspirerende reis.

De deelnemers aan deze eerste reis hebben niet stilgezeten en bouwen samen verder aan een innovatief netwerk, innoverende activiteiten en verbindingen. Ook u kunt zich voor 2016 bij dit illustere gezelschap aansluiten en uw Reis naar de Toekomst maken. Wees er snel bij; voor elk land is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De Reis van de Toekomst staat gepland van 7 t/m 14 oktober 2016.

Voor informatie, plaatsing op deelnemerslijst en presentatie van de reis, neemt u contact op met VvAA QualityTime.

Delen