Rob Barnasconi partner bij VvAA

Tandarts Rob Barnasconi (53) treedt per 1 september 2015 als partner toe tot VvAA Groep. Barnasconi gaat een verbindende rol spelen door beroepsgroepoverstijgende thema’s te koppelen aan de dienstverlening van VvAA.

 

 

Barnasconi zal zich daarnaast ook richten op onderhoud en verdere uitbouw van de samenwerking met de beroepsorganisaties en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en invulling van de VvAA-ambitie die erop gericht is de gezondheidszorg beter te maken. Barnasconi heeft diverse directie- en bestuursfuncties vervuld. Tot eind vorig jaar was hij voorzitter van het hoofdbestuur van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen en tandarts-specialisten.

“De samenwerking tussen VvAA en Rob Barnasconi past in de filosofie en missie van VvAA waarbij de dienstverlening voor zorgprofessionals, waar mogelijk, ook door zorgprofessionals wordt vormgegeven”, aldus Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie van VvAA. “Rob brengt competenties en ervaringen mee die daar naadloos op aansluiten. Zo is zijn brede ervaring in de zorg op bedrijfskundig, bestuurlijk en organisatorisch niveau in combinatie met zijn ‘voeten-in-de-klei’ ervaring in zijn eigen tandartspraktijk enorm waardevol voor VvAA.”

 

 

Delen