Verrassend Athene

Steeds meer stedentrippers ontdekken de charme van Athene. Vermaard hier zijn natuurlijk de Akropolis en het Nationaal Archeologisch Museum, maar Athene biedt meer dan oudheden: de stad verbeeldt, net als de rest van Griekenland, het ultieme vakantiegevoel door de vele sfeervolle straatjes, taverna’s en rooftop bars.

Stedentrips.nl stelde een arrangement samen voor Arts en Auto-lezers die Athene eens willen (her)ontdekken en selecteerde hiervoor het centraal gelegen, goed beoordeelde driesterrenhotel Plaka dat alleen al vanwege zijn dakterras een bezoek waard is.

  • Prijsvoorbeelden bij vertrek in de periode juli t/m 13 oktober vanaf € 459,- p.p.; 14 t/m 31 oktober vanaf € 419,-; november vanaf € 329,- en december t/m maart vanaf € 279,- p.p.
  • Inclusief zijn uw vliegreis Amsterdam-Athene v.v. met KLM of Aegean Airlines, drie overnachtingen met ontbijt en een wandeltour van circa drie uur met een Nederlandssprekende gids die u van alles vertelt over het antieke én het hedendaagse Athene. Onderweg kunt u proeven van enkele Griekse specialiteiten.
  • Niet inbegrepen o.a. € 18,50 reserveringskosten en eventuele vluchttoeslagen wanneer de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn.
  • Boeken neem contact op met Stedentrips.nl via 0172 782078, of mail uw gegevens en voorkeur qua reisdatum naar info@stedentrips.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk vrijblijvend een offerte (vergeet niet te refereren aan ‘Arts en Auto Athene’).

Delen