Vooraankondiging bezielingsreis

VvAA QualityTime biedt u de gelegenheid toonaangevende congressen te bezoeken, regelt op maat gesneden nascholingin binnen- en buitenland, en zorgt ervoor dat u niet alleen uw netwerk vergroot, maar ook een goede balans vindt tussen werk en ontspanning. Voor meer informatie over alle congres- en studiereizen, zie vvaa.nl/qualitytime, bel 030 247 48 16 of mailqualitytime@vvaa.nl.

Werken in de zorg vraagt veel van uzelf en uw omgeving. Naast het in balans houden van werk en privé moet u ook omgaan met (ingrijpende) veranderingen in de organisatie van de zorg. Daarnaast wilt u ook nog steeds graag met bezieling uw werk doen. Hoe doet u dat? Hoe houdt u zich staande en hoe wendt u uw eigen creativiteit en die van de organisatie aan om gewenste veranderingen vorm te geven?

Op een sfeervolle locatie in het buitenland kunt u zich in vijf dagen tijd persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Aan de hand van creatieve werkvormen, verhalen en inspirerende opdrachten gaat u met uw medecursisten op onderzoek uit. Buiten het programma om is er voldoende ruimte voor ontspanning. In Nederland vindt een follow-up plaats. Als u interesse heeft, kunt u dat laten weten via qualitytime@vvaa.nl. Hou ook de website in de gaten.

Delen