VvAA Familieconcert

Het Radio Filharmonisch Orkest, Katja Schuurman als verteller en de acrobaten van Corpus Acrobatics: dat zijn de ingrediënten van een uniek klassiek familieconcert in Het Concertgebouw in Amsterdam op zondag 16 november. 

 

 

Het concert duurt ongeveer één uur en is uitermate geschikt voor het hele gezin. Voor kinderen (vanaf 6 jaar) een mooie gelegenheid om kennis te maken met klassieke muziek in een van de mooiste concertzalen van de wereld!

Het thema van deze middag is ‘Natuur en Dieren’, met het beroemde Carnaval der Dieren van Saint-Saëns, gespeeld door het Radio Filharmonisch Orkest. Acrobaten van Corpus Acrobatics geven op een bijzondere en eigentijdse wijze gestalte aan de dieren. Katja Schuurman presenteert het concert en is tevens verteller in het stuk Le Carnaval des Animaux.

06-2014p011

  • Plaats Het Concertgebouw, Grote Zaal, Amsterdam
  • Datum zondag 16 november
  • Tijd ontvangst vanaf 14.00 uur, het concert begint om 14.30 uur en duurt circa een uur
  • Prijs € 12,50 per kind, € 19,50 per volwassene

 

 

Programma
Flight of the Bumblebee
In deze compositie vertelt Nikolaj Rimsky-Korsakov over de Russische prins die verandert in een hommel om zijn vader te zoeken, die niet weet dat hij nog leeft.

Prélude à l’après midi d’un faune 
In dit impressionistische stuk verhaalt Claude Debussy over een faun en zijn verlangens en dagdromen op een zwoele namiddag.

Le Carnaval des Animaux 
In deze compositie beeldt Camille Saint-Saëns een aantal dieren uit. Hij geeft de karakteristieke eigenschappen van deze dieren met humor zeer treffend weer.

Reserveren
Ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum biedt VvAA u de kaartjes aan voor een speciale jubileumprijs: € 12,50 voor kinderen (t/m 18 jaar) en € 19,50 voor volwassenen (t.w.v. € 70,-). De prijs is inclusief een drankje bij ontvangst.

Zie vvaa.nl/90jaar voor meer informatie en de bestelwijze.

U kunt ook de Concertgebouwlijn bellen: 0900 671 83 45 (van 10.00-17.00 uur, € 1,- p/g.) met vermelding van ‘Familieconcert VvAA’. Wees er snel bij, want vol = vol. Maximaal 6 kaarten per gezin.

 

 

Delen