VvAA start MBA-opleiding

In september start VvAA een MBA-opleiding die specifiek is opgezet voor professionals in de zorg. Op 14 en 30 mei organiseert VvAA in Utrecht informatiebijeenkomsten van 18.30-20.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur). De MBA-opleiding is erop gericht de kwaliteit van het management in de zorg te verbeteren, zodat ook de bedrijfsvoering in de veranderende zorgmarkt verbetert.

 

De gezondheidszorg en haar deelmarkten zijn aan grote veranderingen onderhevig. De discussie over marktwerking is in volle gang, toezichthouders stellen strengere eisen en andere financieringsmogelijkheden nemen toe. Dat vraagt meer ondernemerschap, creativiteit en aanpassingsvermogen. Zeker als u uw eigen praktijk voert, leidinggeeft en samenwerkt in een gezondheidscentrum of leiding geeft aan een zorginstelling.

VvAA onderschrijft het belang van de deelname van medici in het management en bestuur van organisaties in de zorg. Zoekt u een passend antwoord op de vraagstukken in de zorg en wilt u tegelijk leren van anderen, dan is de VvAA MBA voor u.

Bent u op zoek naar verdere groei tot professioneel manager en/of topprofessional in de zorg en wilt u uw bedrijfskundige kennis als manager en bestuurder verbreden? Dan is deze MBA voor u.

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

Delen