Zo moe

Doodmoe zijn, uitgeput en brak tot in elke vezel. Een paar weken rustig aandoen en extra nachtrust helpt niet. Wat is er aan de hand? En vooral: hoe komt iemand af van deze blijvende vermoeidheid die ook wel gelabeld wordt als ME/CVS?

Hierover schreef balanscoach Wilma van Erven Niet normaal zo moe. Als ervaringsdeskundige verhaalt ze over haar frustraties, wanhoop en de therapieën die ze ondergaat. Ook geeft ze gesprekken weer met behandelaars, artsen en lotgenoten over deze onbegrepen vermoeidheidsziekte die zo’n enorme impact heeft op het hele leven. Zo’n 800.000 Nederlanders worstelen dagelijks met ernstige vermoeidheid. Daarnaast is het een van de belangrijkste symptomen van ‘long-COVID’. Niet normaal zo moe biedt inzichten en inspiratie om in balans te blijven en er niet aan onderdoor te gaan. € 21,90, uitgeverijlente.nl.

Verloting

Arts en Auto mag drie exemplaren weggeven. Kans maken? Stuur een mail met uw naam en lidmaatschapsnummer naar verloting@artsenauto.nl o.v.v. ‘Niet normaal’. Kijk voor de winnaars op artsenauto.nl/verloting (na 10 juli 2021).

Delen