Arts en Auto Live 2017 terugblik

Het was een mooie dag!

Zaterdag 25 november jl. vond op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd de tweede editie van Arts en Auto LIVE plaats. Een impressie van een lezersevenement dat, ondanks de tijd van het jaar, de boeken in zal gaan als een warme dag uit voor het hele gezin.

Bourgognes proeven, jachthonden aan het werk zien, bijzondere boeken inkijken, decembercadeaus kopen, wooninspiratie opdoen, interviewer Frénk van der Linden live in actie zien, demo’s hulpverlening bijwonen, en niet te vergeten ook nog even lekker de ijzers onderbinden. Dat laatste kon dankzij een grote overdekte ijsbaan waar ook oud-schaatskampioen Erben Wennemars tweemaal zijn opwachting maakte om iedereen op het ijs van leuke tips
en trucs te voorzien.

Kijk hier de foto’s terug

Maar niet alleen de ijsbaan trok. Ook de Formule 1-simulatoren, de escaperoom, de verhalenvertelster bij de vuurplaats, de virtuele skibril en de kinder-kookworkshops (om maar een paar dingen te noemen) wisten zich in een warme belangstelling te verheugen. Was u er de 25ste bij, dan kunt u op deze en de volgende pagina’s nog even nagenieten. En was u er niet bij, dan ziet u wat u heeft gemist. Tot een volgende keer!

Delen