Bauhaus in Bonn

Bonn was tot 1990 de hoofdstad van West-Duitsland. Dat is nog steeds te merken aan de fraai gerestaureerde binnenstad en het rijke museumaanbod. Daarnaast telt Bonn vele parken, waardoor het ook in de lente en zomer een heerlijke bestemming is voor een stedentrip.

Ter gelegenheid van de grote Bauhaustentoonstelling in Bonns Bundeskunsthalle  stelde TUI voor Arts en Auto een Bauhaus-arrangement samen met verblijf in het viersterren Hilton Bonn, prachtig gelegen aan de oevers van de Rijn, in het centrum van de stad en op loopafstand van bezienswaardigheden als het stadhuis, het Beethovenhuis en de Munsterkathedraal.

Prijs € 129,- p.p. (o.b.v. 2-psk). Inclusief twee overnachtingen met ontbijtbuffet, entree tot de expo Das Bauhaus, Alles ist Design en gratis parkeren (normaal circa € 26,- per dag). Exclusief o.a. € 15,- boekingskosten (bij online boeking). Aankomst op vrijdag of zaterdag t/m 14 augustus 2016  (ter info: op maandag is het museum gesloten). Voor meer (prijs)info en boekingen tui.nl/artsenauto.

Delen