‘Beste e-Health Start-Up van 2012’

De Nederlandse app ontwikkelaar Synappz Medical Apps heeft de eerste plaats gewonnen in de race om beste e-Health Start-Up 2012 van Europa tijdens het Doctors 2.0 congres in Parijs, meldt Zorgvisie.

De wedstrijd om de titel beste e-Health Start-Up van het jaar wordt door de Doctors 2.0 beweging georganiseerd om kracht bij te zetten aan haar ambitie om nieuwe technologie snel en flexibel in te zetten in bestaande processen in ziekenhuizen en andere zorginstanties. Dit jaar streden 11 start-ups vanuit geheel Europa in de finale om deze prestigieuze titel.

iP Plaslijst
Synappz Medical Apps eindigde bovenaan de lijst en won zowel de jury- als de publieksprijs. Het bedrijf won de prijs vooral op basis van haar recent gelanceerde app iP Plaslijst, die consumenten en patiënten in staat stelt om met hun iPhone snel en gemakkelijk een digitale plaslijst in te vullen. De plaslijst bevat alle gegevens omtrent de waterhuishouding van de gebruiker (vochtinname, plaspatroon, urineverlies) en is een belangrijk hulpmiddel bij het in kaart brengen van blaasproblemen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vtmHKm4PKDs&w=530]

[bron: zorgvisie]

 

‘Beste e-Health Start-Up van 2012’

Delen