Brusselse kunstbeurs

De internationale Brussels Art Fair (Brafa), een van de oudste kunstbeurzen ter wereld, trekt elk jaar meer bezoekers. Vorig jaar kwamen maar liefst 58.000 Europese kunstkopers naar het historische Tour & Taxis, de beurshal in hartje Brussel, een mooi voorbeeld van de Belgische 20ste-eeuwse architectuur.

Ook van de aanwezige 135 internationale exposanten wordt topkwaliteit en authenticiteit verwacht. Op Brafa staan, hangen en liggen tal van objecten, vanuit de oudheid tot vandaag de dag. Er is van alles te vinden op het gebied van kunst en curiosa met daarin vele specialisaties, waaronder primitieve kunst, oosterse kunst, sieraden, meubilair, keramiek, porselein, schilderkunst, striptekeningen, tapijten, hedendaags glas en archeologische vondsten. Dagelijks geven kunsthistorici gratis Nederlandstalige rondleidingen en zijn er lezingen door conservatoren en andere internationale experts.
VvAA-leden betalen op vertoon van het artikel in het magazine i.p.v. € 25,- slechts € 10,- voor hun entreekaart (maximaal vier bezoekers per transactie).

Brafa – Tour & Taxis, Brussel, 21 t/m 29 januari. brafa.be

Delen