Borrelen bij de BBQ
De vraag ‘wat te drinken bij de barbecue?’ vraagt om een wedervraag: wat doen we óp de barbecue?
De vraag ‘wat te drinken bij de barbecue?’ vraagt om een wedervraag: wat doen we óp de barbecue?
Als het om wijn gaat, valt er ontzettend veel te kiezen. Gelukkig is er de omfietswijn
Wijnjournalist Han Sjakes constateert dat onze vaderlandse wijnbouw de kinderschoenen is ontgroeid
Dankzij een proeverij in Parijs en een wijnschrijver uit Baltimore
Honderd Arts en Auto-lezers en twintig wijnen uit de Spaanse streek Ribera del Duero
Een kleine maar groeiende groep dissidenten in de wijnwereld ziet af van elke kunstmatige toevoeging en correctie bij de wijnproductie.
Voor wie geen alcohol wil of kan drinken, zou alcoholvrije wijn een goede vervanger kunnen zijn om tóch een glaasje mee te kunnen toosten
Het aantal wijnmerken met een mal beest op de fles is dan ook niet meer te tellen
Een jaar of vijf geleden waren er maar een paar, nu zijn ze in het hele land te vinden en het plafond lijkt nog lang niet bereikt. Wat maakt de wijnbar zo aantrekkelijk?