Fabulous Friends

 

Tijdens een concert dat net even anders is dan je denkt, brengt Het Gelders Orkest een ode aan de vriendschap.

 

 

Op donderdagavond 13 maart staat de concertzaal van Musis Sacrum volledig in het teken van vrienden. Een bevlogen presentator neemt de bezoeker mee in de wereld van muziek en vriendschap. De concertzaal wordt omgetoverd tot een muzikale salon. De bezoeker haalt een drankje aan de bar en nestelt zich in één van de zitjes om te genieten van een complete avond uit. Licht, decor en zaalinrichting, alles is anders tijdens dit concert.

De bezoeker wordt ondergedompeld in veertien muzikale portretten van vrienden: de Enigma Variaties van de Britse componist Edward Elgar. Een compositie die thuis achter de piano begon. Elgar speelde een melodie voor zijn vrouw. Om haar te vermaken begon Elgar verschillende variaties te spelen waarmee hij een muzikaal portret schetste van één van hun vrienden. Op het podium worden de muzikale portretten ondersteund met projecties waar de vrienden wederom centraal staan.

  • Locatie: Musis Sacrum Arnhem
  • Wanneer: donderdag 13 maart
  • Tijd: 21:00 uur
  • Dirigent: Clemens Schuldt
  • Website: www.hetgeldersorkest.nl

Actie voor leden VvAA: Neem gratis je beste vriend(in) mee naar Fabulous Friends
Beleef samen met je beste vriend of vriendin een muzikale avond uit in Musis Sacrum. Dit verrassende concert zal nét even anders zijn dan je denkt. Prachtige klassieke muziek met een beetje meer. Geniet van een speciale avond uit om nooit te vergeten.
O.v.v. actiecode FABVA op www.hetgeldersorkest.nl of www.mssa.nl ontvangt u het 2e kaartje voor ‘Fabulous Friends’ gratis!

Delen