Gebouw VvAA heeft nieuwe naam

’t Hart is de nieuwe naam van het gebouw van VvAA, Orteliuslaan 750 in Utrecht. Voorzitter van de vereniging van VvAA, Gerlach Cerfontaine, en Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie,  onthulden op Valentijnsdag op feestelijke wijze de naam met bijbehorend beeldmerk. 

 

 

“De naam ’t Hart staat symbool voor de plek die VvAA als ledenorganisatie en dienstverlener voor meer dan 110.000 zorgprofessionals inneemt in het hart van de gezondheidszorg”, aldus Van Hemsbergen bij de onthulling. Cerfontaine: “De naam ‘t Hart drukt de wens van VvAA uit om een actieve positie in te nemen in de samenwerking met de beroepsorganisaties in de zorg.” VvAA levert voor haar ruim 110.000 leden tal van diensten en advies waardoor medici en paramedici in alle specialismen zorgeloos kunnen werken en ondernemen.

Hoewel VvAA al enige jaren op de Orteliuslaan is gevestigd, miste het gebouw nog een eigen, passende naam. Met een oproep in het VvAA magazine Arts en Auto werden leden opgeroepen met suggesties te komen. Een aantal leden kwam met dit voorstel en uiteraard konden zij een mooie prijs tegemoet zien, namelijk een ballonvaart.

Delen