Halve eeuw reizen met VvAA

Intercongress organiseert al ruim dertig jaar nascholingscursussen voor tandartsen/specialisten, mondhygiënisten en assistenten op locaties in het buitenland. Een van de grondleggers en organisatoren van Intercongress is tandarts Eric van Heeswijk. Voor de organisatie van het reisgedeelte van de cursussen werkt hij samen met VvAA QualityTime.  

 

“We hebben jarenlang alles zelf geregeld op het gebied van cursussen en reizen. Maar naarmate het aantal projecten en deelnemers toenam, besloten we om met een reisorganisatie te gaan samenwerken. De keuze viel op VvAA reisbureau. VvAA heeft een betrouwbaar imago in de medische wereld en Intercongress wordt daar graag mee geassocieerd. Wij regelen het inhoudelijke programma en de sprekers, VvAA neemt de reisorganisatie voor haar rekening.

De eerste reis die we samen organiseerden, was in 2009 naar Vietnam. Daarna waren we onder meer op Cuba, in Thailand en in Cambodja. En elk jaar in mei staat Curaçao op het programma waarbij dan ook vaak gezinnen meegaan. Met verschillende bestemmingen en reisperiodes in het jaar trekken we diverse doelgroepen aan.

De combinatie nascholing en buitenlandse bestemming bevalt goed. Veel deelnemers die een keer met Intercongress op pad zijn geweest, gaan vroeg of laat nog een keer mee. In de ochtend volgen de deelnemers colleges, ’s middags zijn er sociale programma’s. Een nascholingsreis bevordert de contacten binnen de beroepsgroep. Nog een voordeel is dat de sprekers bij de groep blijven en daardoor makkelijker te benaderen zijn. Er is tijd om in een ongedwongen omgeving met elkaar van gedachten te wisselen over onderwerpen uit de dagelijkse praktijk, zoals nieuwe protocollen of materialen.

Dit najaar gaat Intercongress naar Zuid-Korea. Op medisch gebied komen daar spectaculaire ontwikkelingen vandaan, dus dan moet je er gaan kijken. De organisatie van het reisgedeelte is bij VvAA QualityTime weer in vertrouwde handen.”

Intercongress Zuid-Korea 
5-15 november 2015

Zuid-Korea is een goed bewaard geheim van uitersten. De rijke historie uit het Shilla-rijk komt hier samen met de vooruitstrevende cultuur en technologie in grote steden. De combinatie van cultuur en high-tech vormt een vruchtbare basis voor een interessante en inspirerende nascholing die VvAA QualityTime in samenwerking met
Intercongress organiseert. U verblijft o.a. in Gyeongju, de oude hoofdstad van Korea, en de metropool Seoul.

Jubileumaanbieding – nascholingreis tandartsen Zuid-Korea, 11 dagen
Vanaf € 3565,- p.p. (cursist); er gelden speciale partnerprijzen. Inbegrepen o.a. vliegreis, excursies, welkomstdiner en -receptie en diverse maaltijden. Niet inbegrepen o.a. cursuskosten.

Meer informatie
Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met VvAA QualityTime: 030 247 48 16, qualitytime@vvaa.nl of vvaa.nl/qualitytime. Hier vindt u ook de sportieve nascholingsreis tijdens de kick-off van het skiseizoen i.s.m. Intercongress naar Val Thorens van 9 t/m 13 december.

 

 

Delen