Halve eeuw reizen met VvAA

Tandarts Leonard Nater overwon met VvAA menig obstakel. Hij boekte bij de reis-afdeling van VvAA al zeven keer een fietsarrangement in de bergen. Nater trapte een aantal berghellingen in de Italiaanse Dolomieten op en neer en voltooide tweemaal La Marmotte, de loodzware jaarlijkse cyclosportieve in de Franse Alpen.  

 

“Voor komende zomer heb ik voor de zesde keer de Maratona dles Dolomites geboekt. Ik boek dat fietsarrangement altijd bij VvAA QualityTime, omdat de reis inclusief startbewijs wordt aangeboden. Het wordt steeds lastiger om het startbewijs ‘los’ te krijgen. 

VvAA is in de loop der jaren expert geworden op het gebied van fietsarrangementen. Toen ik in 2007 La Marmotte fietste, stond dat arrangement voor het reisbureau en voor mij voor het eerst op het programma. Toen waren er nog wat kinderziektes, maar die zijn er sindsdien helemaal uit. Zelf ontbrak het mij destijds ook aan ervaring. Ik had nog nooit in de bergen gefietst en ik had mij onvoldoende voorbereid. Achteraf had ik er spijt van dat ik niet had mee-gedaan aan een van de trainingsweekenden die VvAA ook steeds organiseert.

Wat ik nog een voordeel vind aan het boeken via VvAA is dat je samen met collega-zorgprofessionals de uitdaging aangaat. Dat is gezellig en ik vind het ook leuk om te horen wat bijvoorbeeld een longarts of een kinderarts zoal meemaken.

Uniek aan VvAA is dat er altijd een heel team wordt meegestuurd. Een masseur en een mecanicien zorgen goed voor de fietsers en hun fietsen. En de reisleiding zorgt dat de reis gesmeerd loopt. Ze ravitailleren en schreeuwen je langs de kant van de weg de berg op. Je haalt ze er al van ver uit met hun knaloranje pruiken.”

Dolomietenmarathon
02-2015p081
Schrijf u nu alvast in voor de 30ste Maratona dles Dolomites, een van de mooiste cyclo’s van Europa. VvAA QualityTime organiseert deze fietsreis in 2016 voor de negende keer (29 juni t/m 4 juli 2016). In verband met het 50-jarig jubileum verloot VvAA QualityTime onder de deelnemers die zich vooraanmelden en zich vóór 1 november 2015 definitief inschrijven vijf startbewijzen t.w.v. € 134,-. Tevens wordt er onder alle deelnemers die zich inschrijven een trainingsweekend in de Eifel of de Ardennen verloot. Tijdens de fietsreis verblijft u in het vertrouwde en onlangs geheel gerenoveerde hotel Arlara, dicht bij de start en finish van de Maratona. Er is een deskundige reisbegeleiding met een mecanicien en masseur. Vanzelfsprekend verzorgt VvAA ook weer een eigen ravitailleringspost.

Indicatieprijs € 799,- p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer met halfpension in Hotel Arlara. Het definitieve arrangement zal omstreeks medio september worden gepubliceerd.

 

 

Delen