Help het collectief groeien

Krijgt uw motivatie ook een oppepper van succesvolle initiatieven rond het terugdringen van overbodige bureaucratie in de zorg? Dan bent u vast ook enthousiast over de stuwende rol die uw vereniging heeft bij initiatieven die daaraan bijdragen.

Een voorbeeld daarvan is de beweging (Ont)Regel de Zorg, die momenteel succesvol aan de weg timmert. Om zulke beroepsoverstijgende initiatieven structureel te kunnen initiëren en faciliteren, is het van belang dat Vereniging VvAA – die ruim 120.000 zorgprofessionals uit verschillende disciplines in zich vertegenwoordigt – verder groeit. Want hoe meer leden, hoe sterker de stem van het collectief. Daarom is een leden-werven-leden-actie gestart. Dus mocht u tijdens een borrel, op een congres, of tijdens uw vakantie een collega tegenkomen die nog geen lid is, vertel deze dan over onze initiatieven.

Goede kans dat u daarmee het collectief helpt versterken. Bovendien maakt u kans op een reis naar New York. En als u beiden het dan óók nog leuk vindt om in Arts en Auto te komen, stuur de redactie dan een selfie via redactie@artsenauto.nl. Het kan niet gek genoeg. Hoofdredacteur Marjan Enzlin ging u voor. Op het strand ontmoette zij verpleegkundige Marjan Maas (links op de foto), die ter plekke besloot lid te worden. Meer informatie: vvaa.nl/nieuwemaatjes.

Delen